temp0019_navi_home
temp0019_navi_misc
temp0019_navi_mail

temp0019_green_rec
temp0019_logo
Ski online
 

  - din guideline til skiudstyr og billige skirejser     

temp0019_phone  
  Ski online  
  Booking  
  StÝvler  

Skitøj


Skitøj er en rigtig vigtig faktor, når man skal på skiferie. Der er ingen der gider at sidde og fryse i liften eller på toppen af bjerget, så det skal der være styr på. Og nu behøver du ikke længere at skulle ned i butikken for at få dette, det er slut med køer. Du kan nemlig bestille tøjet online, og få det leveret  lige til døren.

Skitøj
Der er mange elementer at holde styr på, når man skal på ferie, og især på skiferie. Man skal sørge for at have det rette udstyr og skitøj. Tøjet er et meget vigtigt element, da man hverken har lyst til at fryse eller kampsvede. Denne balancegang kan godt være rigtig svær, men med rette tøj er det muligt at finde den. Det er en rigtig god idé at have flere lag, som er mulige at tage af og på, da man på denne måde kan regulere ens temperatur alt efter vejret.

Inderst kan der være en god idé at have et sæt skiundertøj, som er helt tætsiddende, og som vil holdekroppen varm. Derudover skal man selvfølgelig have skitøj, altså vinterbukser og –jakker. Dette skal holde sneen ude, så man forbliver dejlig tør og varm. Der findes mange forskellige slags overtøj, som kan bruges på skiferie. En ting er helt sikkert, da er noget for enhver slags, både når det gælder størrelser, form og design. 

Skiudstyr

Skiferie

Skiferie Østrig