temp0019_navi_home
temp0019_navi_misc
temp0019_navi_mail

temp0019_green_rec
temp0019_logo
Ski online
 

  - din guideline til skiudstyr og billige skirejser     

temp0019_phone  
  Ski online  
  Booking  
  StÝvler  

Skiferie

Ferier er skønne. Man kommer udhvilet hjem efter at have nydt hinandens selskab og naturen. Der er især en slags ferie, som slår dem alle. Det er skiferie. På skiferie nydes naturen til fulde, og der er ikke noget bedre end at komme hjem efter en dag på ski til lækker mad, varme drikke og hygge med venner og familie.

Skiferie
Der findes mange forskellige ferieformer, og en af de rigtig populære er skiferien. Her kan familie og venner nyde nogle aktive dage sammen i smukke omgivelser på de nordiske fjelde eller sydlige alper. Hvor end man tager hen skal det nok blive en fantastisk skiferie, da der vil være noget til ethvert niveau, så både begyndere og eksperter kan nyde godt af ferien, hvad enten det er på ski eller snowboard.

Skiferie er en helt særlig type ferie, hvor kroppen bliver godt brugt, men på en og samme tid er det en super afslappende ferietype. En dag ude i den friske luft renser ens hoved for alle problemer, og man vil kunne finde fuldstændig ro, når man kommer tilbage til hytten. Det er en optimale type ferie til alle, som gerne vil have en aktiv ferie, men hvor der også er plads til at slappe af og komme ned i gear.

 

Skitøj

Skiudstyr

Skiferie Østrig