temp0019_navi_home
temp0019_navi_misc
temp0019_navi_mail

temp0019_green_rec
temp0019_logo
Ski online
 

  - din guideline til skiudstyr og billige skirejser     

temp0019_phone  
  Ski online  
  Booking  
  StÝvler  

Skiferie Østrig

Østrig ligger som en lille perle i Europa. Østrig er et meget alsidigt land, som har nogle helt fantastiske oplevelser for enhver sjæl. Man kan tage på en super lækker storbysferie i hovedstaden, Wien. Udover en utrolig storby, så en Østrig rigtig skønt naturmæssigt. Alperne krydser gennem Østrig, hvilket gør det ideelt til skisport i vintermånederne, især for letter øvede. Om sommeren er de selv samme steder perfekter til vandreture i den skønne europæiske sol. Dette lyder umiddelbart ikke særligt spændende for børn, men flere steder på diverse vandreture er der søer, som er perfekte at tage en dukkert i. Det skal nok være noget at lave for alle.

Ski Østrig
Østrig er et utrolig smukt land, som emmer af bjergidyl i form af alperne. Derfor er Østrig også en oplagt destination, hvis man skal på skiferie. Skisportsstederne i Østrig byder på lidt af hvert, både for begyndere og øvede. Dette giver mulighed for, at venner og familie kan nyde en skøn ferie sammen, lige meget hvor mange gange man tidligere har stået på ski eller snowboard.

Udover fantastiske skisportssteder så er Østrig også rigtig kendt for deres afterski. Her har man mulighed for at nyde en dejlig stor og kold øl efter en lang og skøn dag på pisterne.  Østrig er det oplagte valg, hvis man skal på skiferie, og har mere tid end en forlænget weekend, da rejsetiden er lidt længere end, hvis man tager til de nordiske lande. Dog er skisportsstederne større, så der helt sikkert er noget for enhver niveau.

 

Skitøj

Skiudstyr

Skiferie