temp0019_navi_home
temp0019_navi_misc
temp0019_navi_mail

temp0019_green_rec
temp0019_logo
Ski online
 

  - din guideline til skiudstyr og billige skirejser     

temp0019_phone  
  Ski online  
  Booking  
  StÝvler  

Skiudstyr


På skiferie skal alt udstyr vil være i orden.  Ingen orker bøvl med udstyret. Det skal være nemt og hurtigt at få fat i, samtidig med at det skal være af god kvalitet, noget udstyr som holder. Det er der heldigvis en løsning på. Alt udstyret kan nu købes og lejes online,, så du ikke længere skal have noget bøvl med at købe vinterstøvler, ski og andet udstyr.

Skiudstyr
Der er en række faktorer, man skal have styr på, inden man tager på skiferie. Og en af disse må være skiudstyret, da dette er altafgørende for en god tur. Forkert udstyr kan nemlig desværre betyde skader, som rimelig hurtigt kan ødelægge ferien. Der findes flere forskellige måder hvorpå, man kan erhverve sig det nødvendige udstyr. Man kan selvfølgelig gå ud at købe det, og ellers kan man leje det hjemmefra eller på selv skisportsstedet.

Det er super vigtigt, at man får noget skiudstyr, der passer til ens højde, vægt og sportslige præferencer. Derfor er det også rigtig vigtigt at tage professionelle med på råd, når man skal leje eller købe. Dette kan nemlig være forskellen på en god og dårlig skiferie. Heldigvis vil der være kyndige medarbejder ved skisportsstederne, der kan sørge for, at du får det rette udstyr, så du hurtigt kan komme ud på pisterne og nyde ferien.

 

 

Skiudstyr

Skiferie

Skiferie Østrig